Els trabucaires Els Voladors celebren la seva diada per les festes del Faust

17/11/2010 13:19

 

Els trabucaires d’Igualada “Els Voladors” celebraran aquest cap de setmana la seva diada de la colla. En motiu de les festes de Sant Faust, impulsades per la Coll@nada, els trabucaires realitzaran un seguit d’activitats, dos anys després del seu bateig com a colla.

El dissabte 27 de novembre, a les 11 del migdia a la plaça de l’Ajuntament d’Igualada, duran a terme una espectacular “tronada”. A més, un cop acabada la tronada, hi haurà una exhibició de jocs rurals bascos, emmarcats en els actes de Sant Faust. En acabar, els trabucaires oferiran un vermut.

L’endemà, diumenge 28 de novembre, els trabucaires d’Igualada sortiran en cercavila pel centre de la ciutat. Ho faran amb la colla convidada dels trabucaires de Tremp, una colla creada recentment i que, juntament amb els Voladors, és una de les colles més joves del món trabucaire. Els trabucaires obriran la cercavila del Faust, que aplegarà nombroses entitats de cultura popular d’Igualada, així com d’altres convidades per a l’ocasió. La cercavila sortirà a les 12 del migdia de la plaça de l’Ajuntament d’Igualada.

Amb els actes d’aquesta diada, els trabucaires volen acostar la colla a totes aquelles persones que s’hi sentin interessades, i donar a conèixer el fet trabucaire entre la població igualadina. La colla està oberta a la participació de totes aquelles persones interessades.

Val a dir que amb aquests actes, els Voladors tanquen un any en què han participat en nombroses sortides. Durant l’any 2010 s’ha visitat viles com Lleida, Cervera, Rubí, Collbató i Begues, així com diferents poblacions de l’Anoia com Vilanova del Camí o Sant Martí de Tous (on varen apadrinar al gegant Tinet) i s’han realitzat diferents sortides a la ciutat, en motiu de la festivitat de Sant Antoni, la Flama del Canigó, la Festa Major d’Igualada, el festival per la Independència, i pel 2n aniversari de la colla, entre d’altres. També varen assistir a la XXVIII Trobada Nacional de Trabucaires, que enguany es va celebrar al mes d’abril a Barcelona.
 

Enrere

Cerca

© 2008 Tots els drets reservats.