Els trabucaires els Voladors preparen el seu bateig

12/11/2008 09:41

La colla dels Voladors – Trabucaires d’Igualada celebraran el diumenge 23 de novembre el seu bateig com a colla. Els trabucaires van crear-se aquest 2008 i van fer la seva primera aparició el 6 de juny a Igualada, coincidint amb el 200 aniversari de la Batalla del Bruc.

Els Voladors han actuat durant aquests mesos a El Bruc (dins la Trobada anual de Trabucaires), Jorba, Igualada i La Llacuna (en motiu dels respectius actes del Correllengua), així com durant la Festa Major d’Igualada. A més, han realitzat una sortida a les Valls d’Àneu, en motiu de la 1a Fira del Foc i la Fusta.

Ara, després d’aquestes primeres experiències, la colla celebrarà el seu bateig, que ha volgut que coincideixi amb les Festes de Sant Faust, impulsades per la Coll@nada. Així, durant la cercavila de diumenge, es comptarà amb la participació dels trabucaires igualadins, a més de dues colles foranes convidades.

En breu, es donarà a conèixer el programa complet de la jornada. A més, els trabucaires també participaran en d’altres activitats del Faust’08.
 

Enrere

Cerca

© 2008 Tots els drets reservats.