Els trabucaires, imatge de la Festa Major d’Igualada 2011

05/08/2011 11:09

Els trabucaires els Voladors formen part del cartell de la Festa Major d’Igualada 2011, que ha estat dissenyat pels igualadins Ester Comenge i Albert Burzon. El cartell, que és una al•legoria cinematogràfica de diferents colles de cultura popular de la ciutat, presentades com els ‘Herois’ de la Festa Major, compta amb un membre de la colla dels Voladors, un dels Diables d’Igualada, un dels grallers d’Igualada i un dels Moixiganguers.

Tot i que el cartell principal de Festa Major conté els quatre personatges, també s’han editat cartells separats per a cada un dels ‘protagonistes’ de la Festa.

Enguany els trabucaires Els Voladors participaran de la Festa Major en la cercavila del Sant de dissabte i com a novetat, també prendran part en una cercavila d’elements patrimonials de dimecres 24 d’agost, festivitat de Sant Bartomeu, en un acte de la Federació del Seguici Tradicional Històric d’Igualada (FESTHI), de la qual els Voladors formen part. També seran els encarregats de la tronada d’inici de la cercavila del dijous 18 d’agost.

 

Enrere

Cerca

© 2008 Tots els drets reservats.