Els Voladors d’Igualada a la trobada nacional de Valls

02/03/2009 19:50

Aquest cap de setmana els trabucaires d’Igualada han participat de la XVII Trobada de trabucaires de Catalunya, que ha aplegat més d’una trententa de colles d’arreu dels Països Catalans a Valls. Els actes d’aquesta trobada servien per commemorar el 200 aniversari de la batalla del Pont del Goi, de la guerra del francès, un important esdeveniment d’aquesta guerra que es va dur a terme a Valls.

Els actes commemoratius han consistit en la celebració de tres cercaviles simultànies de trabucaires, amb la presència de les més 30 colles que hi ha arreu dels Països Catalans. Les cercaviles s’han unit al final per entrar a El Pati on s’ha fet la presentació de les colles, i la representació de la dansa de l’ós. Després d’una recepció a l’Ajuntament, els actes han acabat amb una galejada conjunta de totes les colles trabucaires.

D’aquesta manera els Voladors han participat per segona vegada en la trobada nacional (l’any passat la trobada va tenir a El Bruc i va servir per commemorar el 200 aniversari de la Batalla del Bruc).

Els trabucaires igualadins també van celebrar també aquest cap de setmana la seva assemblea anual i el seu sopar de colla

Enrere

Cerca

© 2008 Tots els drets reservats.