Participació a la trobada nacional de trabucaires del Bruc

24/06/2008 11:09

Participació  a la trobada nacional de trabucaires del Bruc

Els trabucaires d’Igualada vàrem completar l’intens cap de setmana de presentació essent present a la XXVI Trobada de Trabucaires de Catalunya celebrada enguany al Bruc, on varen participar per primera vegada.

Així, un cop arribats a Can Maçana, vam rebre les felicitacions de la Coordinadora i vàrem participar de l’esmorzar. Tot seguit, concentració amb la resta de colles i inauguració d’un monòlit de record als combatents del Bruc, que va donar pas a la galejada general.

Des d’allí, es baixà a peu pel camí de les batalles fins al monument del Bruc, recorregut que va servir per conèixer l’experiència d’altres colles i fer bons contactes.

Arribats al Bruc, al peu del monument al timbaler, hi hagué un petit acte d’homenatge  i finalment, els trabucaires ens dirigirem a l’Ajuntament, on vam realitzar una galejada final i vam ser rebuts per les autoritats locals. Ens vam endur un petit record de la trobada, precisament obra dels artistes igualadins Krak’s. En acabat, es celebrà un dinar de germanor i es va donar per acabada la trobada, fins al proper any.

Enrere

Cerca

© 2008 Tots els drets reservats.