Primer aniversari dels Voladors

01/06/2009 09:24

Ell proper dissabte 6 de juny, els Voladors – Trabucaires d’Igualada celebraran el seu primer any d’existència. La colla es va donar a conèixer ara fa un any, el 6 de juny de 2008 coincidint amb el 200 aniversari de la Batalla del Bruc. Durant aquest primer any de vida, la colla ha participat de diferents esdeveniments a la ciutat d’Igualada (Festa Major, Festes de Sant Antoni, Coll@nada, Faust, Aniversari dels Pastorets...). També ha participat en les trobades nacional de trabucaires de El Bruc (2008) i Valls (2009) i ha realitzat sortides a diferents indrets de la comarca (Jorba, la Llacuna,...) i d’arreu del país (Valls d’Àneu, Lleida, Maià de Montcal,...).

La colla va fer el seu “bateig” al novembre en el marc de les festes del Faust d’Igualada, apadrinada per les colles de trabucaires de Manresa i Cervera, així com de la colla del gegant Mansuet de Collbató.

Per celebrar aquest aniversari, la colla realitzarà el proper dissabte 6 de juny unes matinades pel centre de la ciutat (amb sortida a les 9 del matí del Mercat de la Masuca) per acabar amb un esmorzar popular.

La colla ha fet, els dos darrers caps de setmana, dues sortides fora de la nostra comarca. La primera a Lleida, en el marc de la mostra de cultura popular i cercavila en defensa de l’edifici històric del Roser, acompanyant diverses colles de bastoners, També va participar en la segona trobada de cultura popular a Maià de Montcal (Garrotxa), amb una cercavila acompanya de diverses colles de gegants, bastoners i grallers.

La colla ja té compromeses diverses sortides aquest estiu, a Andorra, Collbató i Olesa de Bonesvalls, a part de les que farà en el marc de la Festa Major d’Igualada d’enguany.
 

Enrere

Cerca

© 2008 Tots els drets reservats.